Tulipaloale vauhditti SaiPan voittoon – varamiehinen Lukko taipui Lappeenrannassa

Jääkiekkoliigan tyvipäähän juuttunut SaiPa palasi keskiviikkona voittojen tielle kolmen tappion jälkeen, kun kärkikastin Rauman Lukko sai todeta isännät maalein 3–2 etevämmäksi.

SaiPa heitti Liigan osalta pyyhkeen kehään jo eilen, kun se kauppasi tshekkipuolustajan Filip Pyrochtan ja kanadalaishyökkääjän Marc-Olivier Royn Ruotsiin. Taistelutahtoa tämä ei syönyt, ja Valtteri Lipiäinen löi päätöserässä voittomaalin lähietäisyydeltä ohi viime kauden mestarivahdin Lassi Lehtisen.

Lukon maalivahdeista kakkoskoriin joutunut Lehtinen ei juuri muutamilla torjunnoilla vakuuttanut ja samalla päättyi hänen yli kolme vuotta kestänyt pelkkien voittojen putki Lappeenrannassa.

Kotijoukkueen raikas ilme selittyi osaltaan sillä, että päivän aikana Lukon miehistö kapeni kolmeen kenttään. Pois putosivat hyökkääjät Scott Pooley ja Harri Kainulainen sekä puolustaja Matthew Abt. Jos kokoonpano menee tästä vieläkin repaleisemmaksi, on huominen kärkipeli Mikkelissä Jukureita vastaan entistä haastavampi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut