Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hockey Time -podcast | Maksimissaan 2 743-päinen yleisö tekee torstaina paluun Isku Areenaan – "Se on hirvein asia mitä kannattaja voi nähdä, että pelaajaa ei kiinnosta"

Hokipodin studiovieraana pitkäaikainen Pelicans-fani ja Lahen Turkoosi -kannattajaryhmän puuhamies Toni Villgren.

Kuka on lahtelaisen jääkiekkoilun teräsmies? Osallistu ja voita!

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Jakson sisällysluettelo ja vieraan esittely. Studion vakiokaksikon rinnalla kiekkopuhetta ylläpitää Pelicansin faniryhmän, Lahen Turkoosin keulamies Toni Villgren. (00:08)

– Majakka ja perävaunu vahvistavat Pelicansia. 36-vuotias ja 174-senttinen hyökkääjä Jesse Saarinen sekä 24-vuotias ja 193-senttinen puolustaja Karlis Cukste solmivat loppukauden kattavat pelaajasopimukset lahtelaisseuran kanssa. Riittääkö Pelicansin fyysinen vääntömomentti kevään tosipeleissä? (01:03)

– Torstaina suuri yleisö on jälleen tervetullut Isku Areenaan. Pelicansin kuluvan viikon kahdessa kotipelissä katsomokapasiteetti on rajattu puoleen maksimista. "Onhan tätä odotettu". (08:47)

 – Toni Villgren on seurannut Pelicansin edesottamuksia lahtelaisseuran viimeisistä divarikausista lähtien: "Oma rakas seura". (14:12)

– Villgrenin ajatukset Pelicansin kuluvasta kaudesta: "Vähän kaksijakoiset fiilikset. Potentiaalia löytyy. Nyt testataan nuorta ja kokematonta joukkuetta. Se voi olla iso voimavara keväällä". Toni Utunen ja Topias Vilén ovat onnistuneet. Mikko Kousa ja Henri Nikkanen eivät ole pystyneet vielä lunastamaan odotuksia. "Voitosta tappioon, kunnes kuolen". (20:11)

– Pelicansin menneiden otteluiden ruodinta ja tulevien vääntöjen spekulointi. (27:21)

–  Muistutus Hokipodin helmikuun kuuntelijakisasta.(31:13)

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Pelicans teki kaksi kovaa hankintaa – Jesse Saarinen palaa, puolustukseen latvialaisjärkäle