Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kaukaloon palannut KooKoo-yllättäjä hurjan tulituksen ykköstykki – "En tiedä itsekään, mistä maalit tulevat"

KooKoo venyi keskiviikkona TPS:n isäntänä upeaan kiriin, kun se takoi jääkiekkoliigassa päätöserän neljällä maalilla 5–3-kotivoiton. Ne syntyivät noin kuudessa minuutissa.

– Ei tule äkkiseltään mieleen tuollaista maalipätkää. En ole kiinnittänyt erityisesti huomiota laukauksen treenaamiseen. En tiedä itsekään, mistä maalit tulevat, helmikuussa kaukaloon palannut ja kolmessa pelissä kolmesti osunut Toni Suuronen hymyili. Keskiviikon ottelussa Suuronen osui kahdesti.

Toisessa erässä näytti siltä, että peliä vienyt KooKoo katkeaisi Juhani Jasun upeaan yksilösuoritukseen. Hän veivasi vastahyökkäyksessä puolustajan paikalle joutuneen hyökkääjä Kim Strömbergin solmuun ja teki perään upean 1–2-osuman.

Liigan tämän kauden kovin laukaus on Kärppien Taneli Ronkaisen (162,9 km/h) nimissä. Sam Lofquistin kudeista yksi lähti keskiviikkona 161,4 kilometrin tuntinopeudella. Se ei ole pelaajan paras, sillä vieläkin hurjemmalla kudilla (162,7) irtoaa tilaston kakkospaikka.

– Hän treenaa kutia, tuo ei ole sattumaa. Treeneissä ei viitsi eteen mennä, Suuronen virnisti.