Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Iltalehti: Mäkimies Kytösaho ei pääse Pekingiin

Mäkihypyn maailmancupissa parasta suomalaisosaamista tällä kaudella tarjonnut Niko Kytösaho ei pääse Pekingin olympialaisiin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti ja sitten Yle .

– Ne kisat on nyt taputeltu mun osalta. Aamulla heräsin ja katsoin testituloksen, joka oli positiivinen. Se oli siinä, Kytösaho sanoi Ylelle.

Paimion Urheilijoita seuratasolla edustava Kytösaho sai positiivisen testituloksen tammikuun lopussa, ja pian kävi selväksi, että Pekingin avauskilpailu normaalimäki jää väliin. Nyt koko olympiareissu peruuntui. Suurmäen kilpailu olisi ollut ohjelmassa lauantaina.

Suomella ei ole miehistöä maanantaina hypättävään joukkuemäkeen. Olympiajoukkueeseen nimetty toinen mäkimies Antti Aalto säväytti sunnuntaina normaalimäen 12. sijalla.

Kytösaho on sijoittunut tällä kaudella maailmancupissa parhaimmillaan 18:nneksi ja yltänyt pisteille neljästi. Olympialaiset olisivat olleet 22-vuotiaalle urheilijalle uran ensimmäiset.