Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

SaiPa-päävalmentaja Virta tyrmistyi Kuopiossa tuomariston ratkaisuista: ”Surullista katsoa”

KalPa otti maanantaina jääkiekon SM-liigan viimeisten pudotuspelipaikkojen kilpajuoksun suhteen arvokkaat pisteet, kun se kaatoi kotijäällään SaiPan 4–2.

Kuopiolaisten maaleista peräti kolme syntyi ylivoimalla. SaiPan päävalmentaja Pekka Virta oli ottelun jälkeen erittäin pettynyt ottelun tuomaristoon, joka saikin hyvin perusteellisen palautteen heppoisista jäähyistä.

– Mietin, miksi tämä peli piti taas ratkaista noiden ihmisten, joiden pitäisi olla auttamassa tätä lajia eteenpäin. Lajin ja suomalaisten jääkiekkoilijoiden tulevaisuudesta olen hyvin huolissani, Virta aloitti.

Virta muisteli 17 vuoden takaisia KalPan alkuvuosiaan, jolloin kohtelu oli hänen mukaansa samaa. Hän toivoi, että kunnioitus tasaantuu matkan varrella.

– Se vaikuttaa pelin juoksuun, kun valitsee ensin jommankumman puolen, ja sitten kun on tarpeeksi antanut, niin sitten vielä jossain kohtaa vaihtaa puolta. Se on surullista katsoa, mutta ihmisiä ne ovat tuomaritkin, Virta vuodatti.