LHS:n urheilijoilla hyvä kisaviikonloppu

Lahden Hiihtoseura menestyi mäkihypyn ja yhdistetyn kisoissa lauantaina Kuopiossa ja sunnuntaina Siilinjärvellä.

Kuopiossa Modeo Cupin naisten kilpailussa Julia Tervahartiala sijoittui toiseksi ja miehissä Arttu Pohjola kolmanneksi. N18-sarjassa Nonna Laitinen sekä saman mäen avoimessa sarjassa Selina Kähkönen hyppäsivät kolmanneksi ja nappasivat yhdistetystä voiton.

Junioricupin mäkikisoissa Emilia Vidgren jakoi T14-sarjan ykkössijan, Aleksi Lappi otti voiton P10-sarjassa ja oli toinen P12-sarjassa. Toiselle sijalle sijoittuivat myös Akseli Vidgren (P14) ja Sampo Keskinen (P10). Yhdistetyssä toiset sijat nappasivat Heta Hirvonen (T14) ja Aleksi Lappi (P10) ja kolmossijat Akseli Vidgren (P14) ja Aino Kanervala (T14).

Siilinjärvellä N18-sarjan SM-kilpailussa Nonna Laitinen nappasi yhdistetyn SM-pronssia. Junioricupin alle 16-vuotiaiden mäkihypyssä Heta Hirvonen oli hopealla ja Henrik Reimari pronssilla. Yhdistetyssä pronssin nappasi Jere Kukkonen. T14-sarjassa Heta Hirvonen otti voiton mäkihypyssä ja tuli yhdistetyssä toiseksi ja Aino Kanervala oli kolmas molemmissa lajeissa. Aapo Komonen oli yhdistetyssä kolmas (P14). Aleksi Lappi otti tuplavoiton (P10), lisäksi mäkihypyssä Sampo Keskinen oli toinen ja Lilian Ahonen kolmas (T10).

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut