Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lukko oli taas Satakunnan herra, Ässille liigakauden ensimmäinen ulosajo – "Emme saaneet pelistä otetta koko illan aikana"

Rauman Lukko ei antanut kahden liigaottelun orastavan tappioputkensa vaikuttaa Satakunnan paikallispelien kulkuun, sillä kotijoukkue Ässät taipui lauantaina lopulta 0–3-lukemin.

Yleisöä oli rajoitusten puitteissa Porissa hyvin paikalla, 2 075 katsojaa.

– Jouduimme paljon jahtaamaan Lukkoa. Emme saaneet pelistä otetta koko illan aikana. Lukko pakotti hyökkäämään väsyneenä pitkän vaihdon jälkeen, Ässien hyökkääjä Leevi Viitala mietti.

– Kiitosta pitää jakaa kyllä siitä, millainen tuki yleisö oli taas pitkästä aikaa.

Suuri ero oli myös tehokkuudessa. Kummatkin Satakunnan joukkueet kolisuttivat maalirautoja, mutta Lukko käytti varsinkin ylivoimansa tehokkaasti. Ässät jäi nollille läpiajoistaan huolimatta.

Illan erikoisin tilanne nähtiin päätöserän puolivälissä. Lukon Julius Mattilalle oli jo tulossa rangaistus, kun Ässien Eemil Erholtz turhautui Miska Kukkoseen. Vääntämisen jälkeen Kukkonen vajosi jään pintaan, ja Erholtz ajettiin ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Ulosajo oli Ässille koko kauden ensimmäinen. Kahden minuutin jäähyjen lisäksi porilaisjoukkueelle oli lauantaihin mennessä kertynyt vain yksi kymmenen minuutin käytösrangaistus.