Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Norjan yhdistetylle järkytys: Olympiasuosikin koronatesti positiivinen, ainakin avauskisa jää väliin

Yhdistetyn kisoja tällä kaudella hallinnut Jarl Magnus Riiber on antanut positiivisen koronatestinäytteen, kertoi Norjan olympiaorganisaatio Olympiatoppen. Riiberiltä jää väliin ainakin yhdistetyn olympiakoitokset avaava normaalimäen kisa ensi keskiviikkona, ja jos olympiasuosikki ei anna kahta negatiivista testiä, ei pääsy kisoihin onnistu lainkaan.

– Tuntuu absurdilta tietää, ettei Jarl ota osaa ainakaan ensimmäiseen olympiakisaan. Brutaalia, Norjan yhdistetyn joukkueen johtaja Ivar Stuan sanoi.

– Olen puhunut Jarlille, ja hän ottaa tämän varmaankin parhaiten meistä kaikista. Emme ole luopuneet toivosta, Stuan jatkoi viitaten 15. ja 17. helmikuuta kisattaviin ison mäen kisaan ja joukkuekisaan.

Norjan joukkueen kanssa Pekingiin matkannut virolainen Kristjan Ilves todettiin koronapositiiviseksi Pekingissä, ja norjalaiset olivat näin ollen altistuneita.

– Pelkäsimme pahinta, Stuan sanoi ja lisäsi, että "helvetti pääsi irti" Ilveksen testituloksen varmistuttua.

– Tämä on pahin päiväni valmentajana ikinä.

Stuanin mukaan Riiber voi hyvin, ja tämä luultavasti siirtyy olympialaisten karanteenihotelliin perjantaina. Tarkoituksena on järjestää miehelle mahdollisuus harjoitteluun karanteenioloissa.