Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Korona runtelee Itävallan naisten mäkijoukkuetta – olympiakisat jäävät väliin myös MM-hopeamitalisti Seifriedsbergeriltä

Talviolympiakisakaupunki Pekingissä on vahvistettu 32 uutta koronatartuntatapausta, kisajärjestäjät kertovat. Tartunnan saaneista 11 on viety sairaalaan, mutta kukaan heistä ei ole vakavasti sairas, kirjoittaa Inside the games -sivusto.

Uusista koronatapauksista 15 on ilmennyt Pekingin lentokentällä. Loput 17 tartunnan saanutta ovat jo olleet kisojen koronakuplassa.

Kaikkiaan talviolympiakisoihin liittyviä koronatartuntoja on kirjattu Pekingissä 232. Viimeksi Itävallan olympiajoukkue ilmoitti, että naisten mäkihypyn kaksinkertainen MM-hopeamitalisti Jacqueline Seifriedsberger jää pois Pekingin talvikisoista koronatartunnan vuoksi.

Korona on kohdellut Itävallan naisten mäkijoukkuetta kovalla kädellä, sillä aiemmin tällä viikolla ilmeni, että maailmancupia johtava Marita Kramer joutuu positiivisten testitulosten takia jättämään olympiakisat väliin.