Ducks haki pisteet Rovaniemeltä: "Iltapuhde oli kliininen"

Lauantaina viisieräisen ottelun Oulussa hävinnyt Vantaan Ducks matkasi sunnuntaina pohjoisemmaksi Rovaniemelle. Ducks voitti lentopallon miesten Mestaruusliigassa paikallisen Perungan Pojat 3–0.

– Lauantaina kokeilin vähän erilaista kuusikkoa, mutta tänään palasimme tuttuun kokoonpanoon ja pystyimme kliiniseen suoritukseen. Hyökkäyspelissä oli vähän tekemistä johtuen osin pienistä vammoista, mutta kolme pistettä oli nyt tärkein asia, sanoi Ducksin valmentaja Juho Rajala.

Ducks on pelannut eniten otteluita, ja vaikka alapuolella olevat joukkueet ovat pelanneet 2–4 ottelua vähemmän, niin 14 pistettä pudotuspeliviivan paremmalla puolella oleva Ducks on tasapainoinen koostumus.

Ville Kattelus teki 14 pistettä, mutta myös yhdeksän hyökkäysvirhettä. Aleksander Rastamo teki vain yhdellä virheellä 11 pistettä. Fredric Gustavsson teki PerPolle 24 pistettä, kaikki muut yhteensä 27.

– Tiesimme Gustavssonin roolin joukkueessa. Välillä hän onnistui, välillä ei, Rajala lisäsi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut