Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

FC Lahden Liigacupin avaus siirtyy – lahtelaispelaajisto tutkittiin koronaviruksen jälkitautien varalta

FC Lahden ja FC Hakan lauantaille merkitty Liigacupin ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan. Lahtelaisseuran tiedotteen mukaan FC Hakan joukkueessa on ilmennyt sairaustapauksia, joiden vuoksi valkeakoskelaiset eivät saa lauantaiksi jalkeille kilpailukykyistä joukkuetta.

Siirtyneen Liigacup-avauksen sijaan FC Lahti pelaa lauantaina harjoitusottelun Lahden Reipasta vastaan suljetuin ovin kello 16.30.

Lisäksi FC Lahti tiedotti perjantaina, että lahtelaisten edustusjoukkueen pelaajisto on käynyt tutkituttamassa itsensä koronaviruksen aiheuttamien jälkitautien varalta. Pelaajien sydämet tutkittiin perusteellisesti myös mahdollisten piilevien sairauksien, kuten tulehduksien varalta.

Etenkin sydänlihastulehdukset voivat olla vakavia nuorilla urheilijoilla. Tutkimuksilla haluttiin varmistaa, että pelaajilla on kaikki kunnossa ennen palaamista kehoa ja elimistöä rasittaviin harjoituksiin.

FC Lahti nilkuttaa kohti talven avausottelua pienellä miehistöllä, sillä koronatoipilaiden kanssa ei oteta riskejä – "Sitten kun he ovat täysin palautuneet, voidaan laittaa enemmän panosta ja ruutia"