Taavi Vartiainen purki sopimuksensa ruotsalaisseuran kanssa

Pelicans-kasvatti pelasi Mariestad BoIS:ssa vain kolme sarjaottelua.

Pelicans-kasvatti Taavi Vartiainen vaihtaa maisemaa toista kertaa tämän kauden aikana. Ruotsalaisseura Mariestad BoIS tiedotti maanantaina, että Vartiaisen sopimus on purettu. Hyökkääjän seuraavasta määränpäästä ei ole tiedotettu.

– Minä ja Taavi olemme yhdessä päättäneet purkaa sopimuksen ja lähteä eri teille. Toivotamme Taaville paljon onnea jatkoon jääkiekkourallaan, Mariestad BoIS:n urheilutoimenjohtaja Carl Johansson toteaa seuran Instagram-tilillä.

Vartiainen sai Mariestadissa tililleen vajaan kolmen kuukauden aikana vain kolme sarjaottelua, joissa hänelle ei kertynyt tehopisteitä. Joukkue pelaa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Hockeyettanissa. Mariestadin hyökkäyksessä jatkaa toinen entinen Pelicans-pelaaja Joonas Alanne.

Vartiainen, 27, on pelannut urallaan 273 Liiga-ottelua tehoin 20+33=53. Vuoden 2020 lopulla hän kertoi sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja vetäytyi pelikentiltä koko kaudeksi.

Vartiainen palasi kehiin Heinolan Peliitoissa, jossa hän pelasi viime syksynä viisi Mestis-ottelua tehoin 1+1. Pesti päättyi sopimuksen purkuun lokakuun lopussa, ja Vartiainen siirtyi Mariestadiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut