Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Oulun Etta nousi vaikeasta asemasta ja katkaisi pitkän tappioputkensa – "Janne iski pallot kenttään"

Oulun Etta katkaisi keskiviikkona peräti seitsemän ottelun pituisen tappioputken, kun lentopallon Mestaruusliigan jumbojoukkue kaatoi Raision Loimun 3–1.

Ottelu näytti etenevän viidenteen erään, sillä viidettä peräkkäistä voittoaan jahdannut Loimu johti neljättä erää kuudella pisteellä tilanteessa 8–14. Sen jälkeen etenkin ottelussa 27 pistettä tehnyt hakkuri Janne Marttila löysi tehoja, mutta Loimu johti uudelleen turvallisen tuntuisesti 22–18.

– Saimme torjunnalla ja puolustuksella puolustettua Loimun hyökkäyksiä peliin ja Janne iski niistä sitten pallot kenttään, tiivisti Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Ettalle 21 pistettä tehnyt Eetu Pennanen otti torjuntapisteen kolmannessa ottelupallossa, ja erä kääntyi lopulta Ettalle 29–27.

– Ei katsella vielä sarjataulukkoa, kolme viikkoa on tehty töitä tällä porukalla ja saattaa porukka vieläkin muuttua, Kuoksa sanoi.

Liigan pistepörssiä johtava Ali Fazli teki Loimulle vain 13 pistettä. Kristaps Smits oli 16 pisteellä tehokkain.

Ducks kukisti TuTo Volleyn

Edellisessä ottelussaan liigakärki Savo Volleyn yllättäen kukistanut TuTo Volley ei pystynyt lähellekään saman tason esitykseen vierasottelussaan, vaan hävisi Vantaan Ducksille 0–3.

– Vähän katselin kyseistä Savo-peliä, mutta enemmän siinä oli vieraiden heikkoutta kuin TuTolta jotain erityisen loisteliasta. Heikkoja pelejä tulee kaikille ja TuTo on muutenkin parempi kotiotteluissaan, sanoi Ducksin valmentaja Juho Rajala.

TuTo Volley on näin hävinnyt kuusi edellistä vierasotteluaan kaikki 0–3. Pasilan urheilutalolla Helsingissä joukkue kaatui hyökkäyspelin tehottomuuteen, sillä Ducks voitti torjuntapisteet 13–3 ja joukkue teki 18 hyökkäysvirhettä, kun Ducksin vastaava luku oli kahdeksan.

– Hyvä peli kaikin puolin, olimme jokaisella osa-alueella parempia, Rajala sanoi.

Aleksander Rastamo oli 18 pisteellä Ducksin tehokkain. Ville Kattelus teki 12 ja keskipelaaja Keenan Sanders 11 pistettä. Liigan torjuntapistetilastoja johtava Lauri Lehtonen lisäsi saldoaan kolmella pistetorjunnalla.

Einari Koivisto oli 12 pisteellä vieraiden tehokkain ja ainoa kaksinumeroiseen saldoon yltänyt.