Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Brad Lambert debytoi, ykkössentteri sivussa – tässä Pelicansin kokoonpano Lukko-otteluun

JYPistä Pelicansiin siirtynyt Lambert aloittaa kolmosketjun keskushyökkäjänä ja saa laidoilleen Jiri Smejkalin ja Niklas Nordgrenin.

Yllätyssiirrolla Pelicansiin maanantaina JYPistä siirtynyt huippulupaus Brad Lambert debytoi tänään turkoosipaidassa, kun Pelicans isännöi Liiga-ottelussa Lukkoa.

Lambert aloittaa ottelussa Pelicansin kolmosketjun keskushyökkääjänä ja saa laidoilleen Jiri Smejkalin ja Niklas Nordgrenin.

Lambert, 18, on Pelicansin oma kasvatti ja asunut suurimman osan elämästään Lahdessa. Hän ei kuitenkaan ole edustanut Pelicansia aiemmin miesten tasolla. Hän on pelannut puolitoista viime kautta JYPissä ja sitä ennen yhden kauden HIFK:ssa.

Pelicansin kokoonpanossa on muitakin isoja muutoksia. Kärkihahmoista Iikka Kangasniemi on yhä poissa, ja nyt sivuun on jäänyt ykkössentteri Lukas Jasek. Kaikki hyökkäysketjut on pantu uusiksi sitten viime viikon otteluiden.

Pelicansin maalinsuulla aloittaa Emil Larmi.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 17 ja pelataan ilman yleisöä. Radio Voiman ottelulähetys alkaa kello 16 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin kokoonpano Lukko-otteluun:

Hyökkäys:

Miika Roine - Henri Nikkanen - Aleks Haatanen

Otto Kivenmäki - Sakke Hämäläinen - Leevi Tukiainen

Jiri Smejkal - Brad Lambert - Niklas Nordgren

Aatu Jämsen - Alexander Forslund - Juuso Jämsen

Puolustus:

Teemu Eronen - Toni Utunen

Aleksi Laakso - Mikko Kokkonen

Matias Rajaniemi - Mikko Kousa

Patrik Satosaari

Maalivahdit:

Emil Larmi (Topias Rovio)

Brad Lambert palaa loppukaudeksi Pelicansiin