Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pajulahti Games järjestetään viikonloppuna totuttua pienempänä

Paraurheilun kansainvälinen Pajulahti Games järjestetään viikonloppuna 11. kertaa Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.

Kilpailutapahtuma on koronaviruspandemian vuoksi tänä vuonna jonkin verran aiempia kertoja pienempi. Naisten istumalentopallossa sekä miesten ja naisten sokkopingiksessä pelataan siitä huolimatta hyvätasoiset kansainväliset turnaukset.

Suomen naisten istumalentopallomaajoukkueelle Pajulahti Games osuu mielenkiintoiseen saumaan. Syksyn EM-kilpailuissa joukkue ylsi viidenneksi, ja toukokuussa edessä ovat MM-kilpailut Kiinan Hangzhoussa. Vastassa Pajulahdessa ovat EM-hopeamitalisti Italia, EM-kuutonen Ukraina sekä vuoden 2024 Pariisin paralympialaisiin valmistautuva Ranska.

Lisäksi viikonlopun ohjelmaan kuuluu Suomen ja Liettuan miesten maalipallomaajoukkueiden harjoitusotteluita, paravoimanoston SM-kilpailut ja kehitysvammaisten Special Olympics National Games -kisat maastohiihdossa ja lumikenkäilyssä.

Pajulahti isännöi kesällä ennätyksellisen suuren Euroopan nuorten paraurheilukilpailun: "Kisoille on kysyntää ja tarvetta"