Brad Lambert palaa loppukaudeksi Pelicansiin

Pelicans vahvistuu loppukauden ajaksi huippulupaus Brad Lambertilla, joka on lahtelaisseuran kasvatti. 18-vuotias hyökkääjä kiekkoili syyskauden JYPissä ja viimeisimmät ottelunsa Lambert pelasi vuodenvaihteessa Nuorten Leijonien riveissä alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa.

Kisat jouduttiin keskeyttämään jo alkusarjassa, mutta Lambert ehti ihastuttamaan otteillaan ollen kahdessa ensimmäisessä pelissä Suomen paras hyökkääjä tehoin 1+4=5. JYPissä hän kirjasi tällä kaudella 24 ottelussaan tehot 2+4.

Pelicansin tarve kärkiketjujen vahvistukselle realisoitui tshekkihyökkääjä Jiri Smejkalin olympiavalinnan myötä.

– Tosi hyvillä mielin tulen kotiin. Pelicans tarvitsi pelaajaa ja itselleni tämä on hyvä mahdollisuus. Hienoa päästä auttamaan kasvattajaseuraa menemään pitkälle kevääseen, Lambert kommentoi Pelicansin verkkosivuilla.

– Lambert on erittäin hyvä nuori jääkiekkoilija, joka tuo meille laatua joukkueeseen ja ennen kaikkea erikoistilanne- sekä hyökkäyspelaamiseen. Lahjakas ja kyvykäs pelaaja, joka on menossa urallaan vahvasti eteenpäin. Erityisen hienoa, että saamme jälleen lahtelaisen pelaajan vahvistamaan ryhmää, päävalmentaja Tommi Niemelä kuvailee tuoretta sopimusta.

Kiristyneiden koronarajoitusten mukanaan tuomien taloudellisten haasteiden myötä joukkueen vahvistaminen ei olisi ollut mahdollista ilman Pelicansin hallituksen ja kumppaniverkoston tukea.

– Iso kiitos myynnillemme, joka onnistui lyhyellä aikajänteellä rakentamaan taloudellisen selkänojan päätöksentekoon. Tämä avaa mahtavan mahdollisuuden sekä pelaajalle että Pelicansille tavoitella menestystä tällä kaudella. Brad on luonut ja hionut poikkeukselliset taitonsa täällä Lahdessa ja nyt oli sopiva tilaisuus palata takaisin, Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Viime kuun koronatartunta kuumotti Pelicansin Jiri Smejkalia – näyttöpaikka maajoukkueessa meni sivu suun, mutta lopulta tuli helpottava tieto olympiavalinnasta: "Isoimpia juttuja, mitä voi jääkiekkoilijana saavuttaa"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut