Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Lahden Verkkopalloseura naisten Tennisliigan pudotuspeleihin

Lahden Janus Areenalla taisteltiin naisten Tennisliigan pudotuspelipaikasta, kun LVS Tennis ja ÅLK (Turku) kohtasivat toisensa runkosarjan viimeisessä ottelussa. Trilleri saatiin ratkaisuun vasta nelinpelissä, jonka LVS voitti ja oli koko ottelussa parempi lukemin 3–1.

Voitollaan LVS eteni Suomen neljän parhaan seurajoukkueen kesken helmikuussa pelattaviin Tennisliigan pudotuspeleihin.

Kaksinpelissä LVS:n Emma Kuusisto voitti ÅLK:n Annika Hakovirran 6–2, 7–5 ja Heta Nuutinen Emma Virtasen 6–2, 6–1. Asta Miettinen vastasi turkulaisten ainoasta pisteestä Satu Kyyrää vastaan erin 6–4, 6–3. Nelinpelistä Kuusisto/Kyyrä ja Miettinen/Hakovirta tuli lopulta upea trilleri ja ratkaisu haettiin kolmannen erän kymmenen pisteen tiebreakista lukemin 6–4, 6–7, 10–6.

– Hyvät on fiilikset, meni taistelun kautta. Emma ja Heta pelasivat hyvin ja sitten jäikin tuohon nelinpeliin se ratkaiseva peli. Taisteltiin ja pelattiin hyvää neluria oikeastaan koko pelin läpi. Vastustaja yritti aikamoisia kommervenkkeja, mutta ei hämmennetty siitä liikaa ja saatiin hyvällä fiiliksellä ennen kaikkea toi homma himaan, sanoi Satu Kyyrä.

Hän odottaa innolla ensi kuussa alkavia pudotuspelejä.

– Tietysti mennään haastamaan rytinällä ja kaikki on mahdollista!

– Tähän saakka on ollut tasainen kausi ja seuralle hieno juttu, että pitkästä aikaa ollaan pudotuspeleissä, sanoi LVS:n kapteeni Mika Kallio.

Tennisliigan pudotuspeleihin yltivät LVS, HVS-Tennis, Smash Kotka ja Smash. Pudotuspelit alkavat 5. helmikuuta ja finaalit 12. helmikuuta.

Lahden Verkkopalloseuran naiset luottavat nuorten tulivoimaan