LaBan U17-tytöt jatkavat jyräämistä koripallon SM-sarjassa

Lahti Basketballin alle 17-vuotiaita tyttöjä on vaikea voittaa. Sen sai huomata sunnuntain SM-sarjan pelissä WB Pantterit, joka kaatui luvuin 110–59. Ottelun kaksi ensimmäistä jaksoa kulkivat tasaisissa merkeissä ja ottelun puolivälissä lukemat olivat 41–34.

Kolmanteen erään tuli täysin uudestisyntynyt LaBa, sillä jalat ja pallo liikkuivat erittäin nopeasti. Tasaisella peluutuksella kova tempo jatkui ottelun loppuun asti. Pisteiden teossa kunnostautuivat erityisesti Violiina Niementö, joka teki tuplatuplan (22 pistettä / 12 levypalloa) ja Peppi Lohko 17 pisteellä.

– Pelasimme kaksi viimeistä erää oikein mallikasta koripalloa ja vastustajakin taisi samalla väsähtää. Lisäsimme yksinkertaisesti työntekoa ja tempoa kolmanteen erään ja se näkyi sitten tulostaululla. Viimeistely oli tänään myös hyvällä tasolla vapareita lukuun ottamatta, kommentoi päävalmentaja Kristian Lampén.

LaBan U17-tyttöjen vuosi alkoi murskavoitolla

Naisten divaripaikka kiinnostaa LaBa Junioreita: "Ei kai koskaan ole otollista hetkeä, vaan se päätös on tehtävä"

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut