Ässät romahti jälleen tappioputkeen, videotuomiotkin kääntyivät Kärppien eduksi – "En tiedä, mitä viimeisessä erässä tapahtui"

Ässien hyökkääjä Niklas Appelgren harmitteli päätöserän takaiskumaaleja. MARKKU HEIKKILÄ / LEHTIKUVA

Esko Kallioniemi / STT

Porin Ässien nousu taistelemaan pudotuspelipaikasta alkaa olla Liigassa enää teoreettista, sillä perjantaina tuli neljäs peräkkäinen tappio, nyt kotijäällä Kärpille 1–4.

Ässille kävi samalla tavalla kuin Mikkelin vieraspelissä keskiviikkona. Kelpo avauserän jälkeen pelaaminen katosi hallinnasta.

– Tietoa on sarjataulukon tilanteesta, mutta sen ei anneta vaikuttaa. Jos alkaa puristaa liikaa, homma menee vaikeaksi, Ässien hyökkääjä Niklas Appelgren mietti ja harmitteli päätöserän takaiskumaaleja.

– En tiedä, mitä viimeisessä erässä tapahtui. Siinä tuli pari maalia, toinen oli ylivoimamaali ja toista taidettiin katsoa videolta.

Videotarkistukset olivat keskeisessä roolissa. Perjantaina kaikki tiukat tilanteet kääntyivät Kärppien eduksi.

Ässiltä hylättiin avauserän viimeisellä minuutilla maali, kun videotarkistuksessa Lenni Killisen todettiin häirinneen oululaisvahti Stanislav Galimovia.

– Harmittaa tuollainen, että itseltä hylätään maali, ja sen jälkeen vastustaja tekee pompun kautta, Appelgren mietti.

Tiukoille videotulkinnoille oli käyttöä myös päätöserässä, kun Ässien vahti Linus Söderström torjui Aku Rädyn laukauksen, mutta jalka oli syvällä maalin perukoilla.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut