Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

KalPalla voitokas paluu kotikaukaloon – Eero Kilpeläinen nousi harvalukuiseen joukkoon

Lähes neljän viikon tauon jälkeen kotijäällään esiintynyt KalPa sai voitokkaan paluun, kun se kaatoi SM-liigan sarjakärki Ilveksen voittomaalikilpailun jälkeen 4–3.

Kuopiolaiset olivat ottelussa kolme kertaa maalin tappiolla, mutta joukkue nousi sitkeästi aina tasoihin. 3–3-tasoitusmaali jäi viime tinkaan, kun Aleksi Klemetin ohjaus muutti maalin edustalla suuntaa Aapeli Räsäsestä, ja kiekko löysi tiensä Ilveksen verkkoon vain 17 sekuntia ennen päätössummeria.

Voittomaalikilpailussa pisteet KalPalle varmistivat rystynostot verkkoon iskeneet Miikka Pitkänen ja Juuso Könönen sekä molemmat Ilveksen yritykset poiminut maalivahti Eero Kilpeläinen. Kokeneelle maalivahdille kyseessä oli jo uran 500:s liigaottelu. Aikaisemmin vastaavaan rajapyykkiin maalivahdeista ovat yltäneet vain Pasi Kuivalainen ja Jukka Tammi.

– Hieno voitto meille. Peli oli aika lailla sellainen, kuin mitä odotettiinkin. Ilves on taitava joukkue hyökkäyssuuntaan, ja sitä taitoa he myös esittivät tänään, 25 kiekkoa torjunut Kilpeläinen kertasi.