Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hockey Time podcast | Lempinimeään vaihtanut Emil Larmi syttyi Pelicansin tempauksesta: "Olen koittanut pankkilainaa hakea"

Tammikuun toisen Hokipodin haastattelussa valmentajapaikkaansa kaupitelleen lahtelaisseuran sanavalmis maalivahti Emil Larmi.

Osallistu Hokipodin maalivahteja käsittelevään tammikuun kuuntelijakilpailuun ja voita höyryävä tuotepalkinto! Lisätiedot ja ohjeet löydät täältä.

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Missä kunnossa Liiga-kiekkoilijat palaavat työmaalle koronakaranteenin jälkeen? (00:07)

– 100 000 eurolla Pelicansin valmentajaksi. Poikkeusolosuhteissa lanseerattu innovatiivinen ja puolihumoristinen tempaus ei juontajien mielestä pyllistä urheilun tai valmentajien ammattikunnan suuntaan. (04:30)

– Haastattelussa viisi nollapeliä kuluvalla Liiga-kaudella torjunut Pelicans-vahti Emil Larmi. "Lähdin aikoinaan Lahdesta, että pääsin eroon lempinimestä". "Elan" kymmenen päivän koronakaranteeni sisälsi jumppailua ja nikkarointia kotioloissa. Larmin Porschessa ei ole talvirenkaita. (10:32)

– Isossa kuvassa Larmi on tyytyväinen omaan alkukauteensa. "Kaikenlaistahan tässä on syksyn aikana tapahtunut". Mystisten poissaolojen takaa löytyy useita syitä. Jenkkivuosien joukkuekarusellia ei ole ikävä. Larmin ja Jasper Patrikaisen yhteistyö on sujunut ilman väkivaltaa. (16:00)

– Mitä Pelicans-torjuja mahtoi kuiskata SaiPa-puolustaja Kalle Maalahdelle joukkueiden edellisessä kohtaamisessa joulukuun lopussa? "Tunnetta voisi näkyä kaukalossa enemmän. Olen ihminen joka elää tunteella myös arjessa." (22:42)

– Muistutus Hokipodin tammikuun kuuntelijakilpailusta. Karanteenikaverikseen Emil Larmi hankki höyrysilitysraudan sijaan robotti-imurin. Nuorempana Larmin seinältä löytyi Pelicansin pääomistaja Pasi Nurmisen juliste. Niko Hovinen ja Antti Niemi ovat antaneet vaikutteita 25-vuotiaan lahtelaiskassarin pelinumerovalintoihin. (29:05)

– Larmi lupaa laittaa viiksensä peliin, mikäli Pelicans juhlii keväällä jääkiekon Suomen mestaruutta. (32:40)

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Pelicansin karanteeniviikon otteluille löytyi uudet pelipäivät

Pelicansin penkin taakse pääsee nyt sadalla tonnilla – ovatko pelipaikatkin kaupan, seuran kehitysjohtaja Jesse Pyykkö?

Kiinnostaisiko Pelicans-valmentajan pesti? Joukkue tarjoaa erikoista tilaisuutta KalPa-otteluun - jos euroja riittää