Vermon lähtöauto pidettiin pilttuussa – finaalipaikkoja jaettiin kasapäin

Vermon keskiviikkoravien kaikki kymmenen lähtöä kilpailtiin poikkeuksellisesti tasoitusajoina.

Lämminveristen TalviCupin finaalipaikoista miteltiin sekä tammojen että oriiden ja ruunien puolella, ja 32 finaalilipuketta sai omistajansa.

Viime vuonna ohjastajaliigan voittanut ja tämänkin kauden väkevästi aloittanut Santtu Raitala näytteli karsinnoissa ohjastajien osalta pääroolissa, sillä pihtiputaalainen ajoi peräti 6 ravuria finaaliin. Karsintavoittajiksi Raitala narutteli Pitch Perfectin, Rahajamatchin ja Cameleo Pressin.

– Viimeiselle kierrokselle kun lähdettiin, näytti tilanne hankalalle, kun keula sai vetää hiljaa, mutta hevonen teki kyllä hyvän kirin, Cameleo Pressin Tuusniemellä asuva valmentaja Miika Tenhunen ihasteli.

Antti Teivaisen ohjastama Marlon Dee eteni odotetusti karsintavoittajana finaaliin, mutta ruunan juoksusta tuli erilainen kuin ennakkokaavailuissa arveltiin. Ari Moilasen ohjastama BWT Ellospank yllätti suursuosikin alussa, mutta sai nöyrtyä lopussa. Moilanen kuittasi tappionsa ajamalla Amadeus Possiblen keulavoittoon.

Esa Holopaisen ohjastama Angela Matter ravasi karsintavoittoon keulajuoksulla. Samaan temppuun ylsi Olli Koivusen kuskaama Rarity Red. Loppukilpailuun karsintavoittajana eteni myös Dainamin.

TalviCupin finaalit ajetaan Vermossa 29. päivä tammikuuta 10 000 euron ykköspalkinnoilla.

Oilsheik esitteli muskeleitaan

Voimaliigassa kilpailtiin totutusti kolmen kierroksen matkalla. Hannu Korpi päästi valmentamansa Oilsheikin kyydissä Janita Antti-Roikon ja Valiant Dreamin eteensä ja pyyhkäisi kirivaiheessa ohi ja pakeni ylivoimavoittoon.

Toto65-pelin täysosumalla lunasti 396,97 euroa, viidellä oikealla merkillä sai 10,49 euroa.

Illan montélähdössä Pia-Maria Moilanen ratsasti Mozartkugelin ylivoimavoittoon. Janita Antti-Roiko oli valmentamansa Hopefully Quickin kanssa toinen. Anette Antti-Roikon ratsastama Lovely Girl otti pronssia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut