Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Classic voitti salibandyn miesten Suomen cupin finaalin jatkoajalla – PSS ja TPS etenivät naisten finaaliin

Tamperelainen Classic on voittanut salibandyn miesten Suomen cupin. Classic kukisti Turussa pelatussa loppuottelussa SPV:n 5–4. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun Mikko Leikkanen laukoi pallon ylivoimalla sisään.

Finaali näytti jo menevän SPV:lle, mutta Classicin Oskari Heikkilä viimeisteli tasoituksen kolmannen erän päätösminuutilla. Jatkoajan ensisekunneilla SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo otti viiden minuutin jäähyn, ja hetkeä myöhemmin Leikkanen laukoi voittomaalin.

Cupin mestaruus on Classicin miehille seurahistorian kuudes. Naisten cupin finaalissa kohtaavat huomenna PSS ja TPS.

PSS:n voittomaalin viimeisteli Ella Holmberg

PSS ja TPS raivasivat tiensä sunnuntaina pelattavaan salibandyn naisten Suomen cupin loppuotteluun. Porvoolainen PSS kaatoi Turussa pelatussa välierässä EräViikingit 4–3. TPS kukisti omassa välierässään Classicin 7–3.

PSS:n ja EräViikinkien välisen ottelun voittomaalin viimeisteli ajassa 53.50 ylivoimalla Ella Holmberg. PSS:lle kaksi maalia teki Elina Hautojärvi (2+1). EräViikingeistä kahdesti osui Sofia Mittentag.

TPS otti nopeasti komennon Classicia vastaan ja johti avauserän jälkeen 2–0 ja kahden erän jälkeen 4–1. Päätöserän alussa Classic kavensi ylivoimalla, mutta kunnon kiriä se ei saanut aikaan.

TPS:n tehopelaaja oli pisteet 1+3 kerännyt Milla Nordlund. Laura Rantanen sekä Sofia Leino tekivät turkulaisille kaksi maalia naiseen, ja Classicista Meri Jokinen viimeisteli kahdesti.

Naisten cupin finaali pelataan Turussa sunnuntaina. Classicin ja SPV:n välinen miesten finaali pelataan myöhemmin tänään.