Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Pirkkalan panssarivaunu Grainfield Aiden kävi 4 000 euron hiitillä Vermossa

Avoin Isokenkä -lähtö päättyi keskiviikkona Vermossa Hannu Korven timantin Grainfield Aidenin rutiininomaiseen voittoon.

Pirkkalassa tallia pitävä Korpi kiihdytti Grainfield Aidenin kanssa päättäväisesti kohti keulapaikkaa, joka olikin valjakolle tarjolla. Kanssakilpailijoilla ei ollut matkan aikana halua vaatia vauhtia ”Pirkkalan panssarivaunulta”.

Ratkaisuvaiheessa vauhti kiihtyi, ja Grainfield Aiden voitti puolivaloilla.

– Koitin pohjatyötä tehdä ennen lähtöä, että tutustuin vastustajiin. Näytti, että keulapaikan voin saada, kun reippaasti edetään sitä kysymään, Korpi kertoi.

– Hyvästä hiitistä kävi, kotona ajettiin varmaan viikolla kovempaa.

Seppo Markkulan ohjastama Justice Ås seurasi voittajan takaa täpärästi hopealle ennen Henna Halmetta ja Volocity De Vietä.

Kuparinen rapsahti rikki

Harri Koivusen valmentama Xenia Comery ylsi tammalähdössä uransa avausvoittoon. 5-vuotista ohjastanut Olli Koivunen kumarsi keulapaikan haastajalleen MAS Chilille ja Tapio Perttuselle ja ajoi lopussa voittoon tylysti ohi vetoapunsa.

– Matkavauhti oli tosi hiljaista, se pelotti. Tamma on petrannut otteitaan, kun pidettiin kilpailutaukoa ja treenailtiin. Nyt oli puristusta loppuunkin, että hieno oli suoritus hevoselta, Olli Koivunen kertoi.

Teräsmiesliigassa huippukuntoon kivunnut Ashley Man kiri hallittuun voittoon. Ravi-ilta oli hevosen valmentajalle Sanna Kiiskelle takuulla ikimuistoinen, sillä myös hänen toinen Vermossa kilpaillut treenattavansa Bluehill's Sparkle voitti sekin lähtönsä.

Sisusarjan voittoväännössä Ari Moilasen ohjastama I.P. Vapari torjui Vekrauksen ja Kari Venäläisen.

Leemark's Hector debytoi ravijuontajana tunnetun Marinka Salmisen valmennuksesta voitokkaasti, kun Antti Teivaisen ajokki johti lähtönsä jokaista metriä.

Frankenstein Amin voitto täydensi oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 505,49 euroa, viidellä oikein sai 15,29 e.