Jääkiekon Liigan uusi toimitusjohtaja on valittu

Liigan puheenjohtajan Heikki Hiltusen mukaan toimitusjohtajahaku on "maalissa", mutta nimen julkistusta joudutaan odottamaan vielä.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n uusi toimitusjohtaja on valittu. Asiasta kertoi Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen keskiviikkona Etelä-Suomen Sanomien Hockey Time -podcastin haastattelussa.

– Rekrytointiprosessi on maalissa. Toimitusjohtajavalinta on tehty viime vuoden puolella, Hiltunen sanoi.

Nimen julkistamista joudutaan kuitenkin odottamaan vielä siihen asti kunnes määrätyt muodollisuudet on sovittu valitun henkilön nykyisen työnantajan kanssa.

– En pysty sanomaan tarkkaa aikataulua. Asia ei ole minun käsissäni. Toive on, että asia selviäisi mahdollisimman nopeasti.

Liiga on etsinyt uutta toimitusjohtajaa loppukesästä lähtien. Elokuussa tiedotettiin, että nykyinen toimitusjohtaja Riku Kallioniemi on jättämässä paikkansa ja hoitaa tehtävää kunnes hänen seuraajansa rekrytointiprosessi on valmis.

Hiltusen mukaan rekrytointiprosessi venyi muun muassa sen vuoksi, että "rima on ollut erittäin korkealla".

– Olemme halunneet tehdä prosessin hyvin perusteellisesti ja hakea mielestämme parhaat vaihtoehdot mukaan, niin vapaan haun kuin suorahaun kautta, ja tehdä kaikkemme sen eteen, että päätös olisi objektiivinen, ammattimainen ja kestää päivänvalon ja tarkastelun missä vaiheessa tahansa.

Kuuntele Hiltusen haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut