Hockey Time podcast | Liigan puheenjohtaja pudottaa uutisen, Pelicans-pomo tiputtelee tiedonmuruja ensi kauden joukkueesta

Vuoden 2022 ensimmäisessä lähetyksessä vieraina ovat Heikki Hiltunen ja Lauri Pöyhönen.

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

–Vuosi käyntiin poikkeusoloissa: Pelicans on karanteenissa ja toisella juontajalla on ylävartalovamma. (00:10)

–Tammikuun kuuntelijakilpailu: Kuka on ollut kaikkien aikojen paras Lahdessa kiekkoja torjunut maalivahti? Vastaa ja voita tuotepalkinto, lisätiedot ja ohjeet täältä. (02:15)

– Haastattelussa Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen. Kuinka synkeitä ovat seurojen näkymät kireiden koronarajoitusten keskellä? Kuinka monta ottelusiirtoa Liigan ohjelma vielä kestää ennen kuin on pakko siirtyä laskeskelemaan taas pistekeskiarvoja? MM-kotikisat keväällä ja Pekingin olympialaiset helmikuussa ovat suomalaiselle jääkiekolle tärkeitä näyteikkunoita, joiden yli Liiga ei voi kävellä. (04:05)

–Liigan toimitusjohtajahausta ei ole aikoihin kuulunut mitään. Nyt kuullaan: valinta on tehty. (17:06)

–Haastattelussa Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen, jolta kuullaan ajankohtainen tilannekatsaus nykyhetkeen ja tulevaan. Viime vuonna myytiin President VIP -pakettia, tänä vuonna nähdään uusia jippoja. "Pelaajasopimuksia löytyy professori Laukkasen laatikosta aika tuhti nippu." (21:46)

–Pelicans pelasi välipäivinä kolme ottelua ja oli lähellä luisua tappioputkeen. Kapteeni Miika Roine astui esiin tärkeään aikaan, ja maalivahti Emil Larmi antoi tunteiden leiskua. Pelit jatkuvat karanteenitauon jälkeen ensi keskiviikkona Turussa. (30:36)

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut