Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Cokstile ykkönen Pariisin raveissa

Erik Bondon valmentama norjalaisori Cokstile kiri Prix de Bourgognen voittajaksi sunnuntaina Vincennesissä ja varmisti paikan Prix d’Amerique -kisaan.

Vivid Wise As oli lopulta lähtökiihdytyksen nopein. Gabriele Gelorminin ajama Cokstile sai paikan johtavan takaa. Ensimmäiset 600 metriä hurjasteltiin 04,9-kyytiä. Örjan Kihlström oli tarkkana Don Fanucci Zetin kärryillä ja ajoi eteenpäin. Valjakko matkasi toisena toisen radan jonossa.

Kihlström nosti suosikki Don Fanucci Zetin aikaisin kolmannen radan vetäjäksi. Mutta Daniel Redénin Elitloppet-voittajassa ei ollut parasta vetoa, ja se oli maalissa seitsemäs.

Gelormini käänsi Cokstilen kiriin maalisuoran puolivälissä. Vuoden 2020 Elitloppet-voittaja pinkaisi 54 000 euron voittoon ajalla 10,9a/2 100 m. Vivid Wise As oli hyvä kakkonen. 11-vuotias Billie de Montfort eteni sisäratajuoksun jälkeen kolmanneksi. Vivid Wise As ja Billie de Montfort varmistivat myös Amerique-paikat. Redénin toinen hevonen Missle Hill kiri terhakkaasti takaa kuudenneksi.

– Saimme täydellisen juoksun, ja Cokstile oli todella hyvä. Nyt olemme mukana Prix d’Ameriquessa. Tämä on todella suurta, ja olen ylpeä hevosesta, Erik Bondo sanoi.

Björn Goopin ajama ja valmentama Harmonie Merite kilpaili 5-vuotiaiden tammojen lähdössä. Kun kiritilaa löytyi, Markku Niemisen porukan tamma kiri terävästi neljänneksi. 3 520 euroa tuli ajalla 13,9/2 700 m. Jean-Philippe Duboisin ohjastama Happy Valley voitti tuloksella 13,7.