SVT: Kaksi joukkuetta heitettiin ulos nuorten MM-kilpailujen paluulennolta – osa pelaajista oli juovuksissa ja maskitta

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kilpailujen keskeyttämisestä seurasi paluulentojen uudelleenjärjestely ja kiharaiset paluukuviot Kanadasta Eurooppaan, mutta tämä ei riittänyt Tshekin ja Venäjän joukkueille. Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n mukaan Tshekin ja Venäjän joukkueet heitettiin ulos paluulennolta, koska osa pelaajista oli juovuksissa, poltti tupakkaa ja kieltäytyi kasvomaskien käyttämisestä. Kanadassa pitää käyttää kasvomaskia julkisilla paikoilla.

Myös Suomen joukkue on lennolla Kanadan Calgarystä Saksan Frankfurtiin. Nuorten Leijonien odotetaan jatkavan Frankfurtista Helsinkiin vielä tänään, mutta Tshekin ja Venäjän joukkueiden töppäilyn myötä lento Calgarystä Frankfurtiin viivästyi ja on epäselvää, ehtiikö Suomen joukkue jatkolennolle.

Nuorten MM-kilpailut alkoivat Kanadan Edmontonissa ja Red Deerissä tapaninpäivänä, mutta keskeytettiin jo keskiviikkona lukuisten koronavirustartuntojen takia. Suomi voitti molemmat ottelunsa, jotka maajoukkue ehti pelaamaan.

Mainos: Hämeenmaa

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut