Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Dusktodawn Boogie ravasi kolmanneksi huippuajalla Ranskassa

Kenneth Danielsenin suomalaistamma Dusktodawn Boogie kiri komeasti kolmanneksi 3-vuotiaiden Prix de Chateau Chinon -lähdössä Vincennesissä torstaina. Hieno esitys palkittiin 11 200 eurolla.

Valmentaja Jean-Michel Bazire ajoi itse lietolaisen First Ready Cashin omistamalla Dusktodawn Boogiella. Valjakko ei päässyt eturiviin ja jäi heti alussa takajoukkoihin. Bazire käänsi loppukaarteessa sisäänpäin, kun edessä menneet eivät edenneet. Se oli viisas ratkaisu.

Maalisuoralla Dusktodawn Boogie pääsi ulkoradoille ja spurttasi terävästi kolmanneksi. Häijään Oriaseman kasvattama tamma juoksi tuloksen 13,2/2700m. Suomen ennätys on Easy To Loven nimissä 17,1/2620.

Alexandre Abrivardin ajama Collier sai johtavan takaa kiritilaa ja tuli ykkösenä maaliin. Mutta Collier puolsi maalisuoralla ulospäin, ja tuomaristo siirsi sen kakkoseksi. Voiton peri kakkosena maaliin tullut italialaistamma Calypso Di Poggio. Adrien Lamy ajoi Erik Bondon valmennettavan 36 000 euron voittoon ajalla 13,0/2700m.