FC Lahden keskikentälle vahvistusta KuPSista – "Hänestä saamme paljon iloa"

FC Lahti hankki keskikentälleen uuden miehen, kun se ilmoitti keskiviikkona tehneensä Arttu Heinosen kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio lisävuodesta.

Heinonen, 22, on pelannut Kuopion Palloseurassa 13 Veikkausliiga-ottelua. Viime kaudella hän oli voittamassa KuPSille Suomen Cupin mestaruutta .

Arttu Heinonen on Kuopion Palloseuran juniorituotannon kasvatti, mutta on syntyisin Oulusta. Hän pelasi lukioaikanaan Yhdysvalloissa ja suoritti lukionsa loppuun siellä. Suomeen palatessaan hän pelasi KuPS:n yhteistyöseura KuFussa, kunnes nousi edustusjoukkueeseen vuonna 2019.

– Vähän tämä on hyppy tuntemattomaan, mutta oikein hyvillä fiiliksillä tulen Lahteen. Kuopiossa kulunut kausi sujui ihan hyvin. Kilpailu oli kovaa, mutta pääsin pelaamaan minuutteja. Otin myös askeleen eteenpäin ja kehityin pelaajana, Heinonen sanoo FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää uutta sopimuspelaajaansa kunnianhimoisena ja potentiaalisena. Heinonen pystyy pelaamaan neljää eri hyökkäävää roolia.

– On ilo ja kunnia saada Heinonen joukkoomme. Hän on kunnianhimoinen, nuori ja erittäin potentiaalinen kaveri ja hänellä on eväitä tuoda heti lisäarvoa meidän pelaamiseemme. Hän on hyökkäysorientoitunut pelaaja ja pystyy keskisektorilla tuottamaan tilaa ja tekemään pystyjuoksuja. Hänestä saamme paljon iloa tulevalla kaudella, Zeneli kertoo.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut