Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Turun Palloseuran tappioputki jatkuu – Ilves rokotti Turussa ylivoimalla

Tampereen Ilves kuritti tiistaina miesten jääkiekkoliigassa tappioputkeen vajonnutta Turun Palloseuraa. Ilves nappasi Turkuhallissa 5–3-vierasvoiton ja nousi sarjataulukossa kärkikolmikkoon. Ilves käytti erikoistilanteet mallikkaasti ja teki kolme maalia ylivoimalla. Syksyllä Liigan kärkipaikalla usean viikon viihtyneelle Palloseuralle tappio oli jo kuudes peräkkäinen.

– Yritystä oli ja taistelutahtoa löytyi, mutta tulosta ei vaan taaskaan tullut. Nyt pitää löytää keinoja, joilla suunta muutetaan taas voittoisaksi, totesi TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas.

Simon Johansson vei komealla kaukolaukauksella Ilveksen johtoon avauserässä, ja Jarkko Parikka lisäsi vieraiden johtoa toisen erän alussa. TPS pääsi toisen erän puolivälissä kunnolla vauhtiin, mutta vasta erän lopulla Markus Nurmi onnistui ohittamaan Ilves-vahti Marek Langhamerin. Päätöserässä TPS sortui tyhmiin jäähyihin, ja Ilves rankaisi ylivoimamaaleilla.

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kiitteli joukkueensa otteita erikoistilanteissa.

– Ylivoimapeli tuntuu onnistuvan paremmin, kun sitä ei paljon harjoitella, Myrrä veisteli.