Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä SM-kisoissa – Cetuksen viestimiehille jälleen SE-aika

Vandersin Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä Espoon lyhyen radan SM-kisoissa, jotka päättyivät sunnuntaina. Mäkinen ui 100 metrin selkäuinnin kultaan ajalla 52,03. Entinen lyhyen radan SE-aika oli Ronny Brännkärrin 52,15.

Mäkinen juhli sunnuntaina SM-kultaa myös 50 metrin perhosuinnissa. Hän voitti nelipäiväisissä SM-uinneissa viisi mestaruutta. Perjantaina hän kirjasi 50 metrin selkäuinnin SE-ajaksi 23,87.

– Kaikki on onnistunut aivan nappiin, ja tämä vain on todella siistiä, kun kulkee näin hyvin, Mäkinen sanoi Uimaliiton tiedotteessa.

Espoolaisen Cetuksen Luukas Vainio, Tuomas Kiviluoma, Miikka Ruohoniemi ja Ari-Pekka Liukkonen uivat sunnuntaina miesten 4x100 metrin vapaauintiviestissä SE-ajaksi 3.15,36. Cetus ui viesteissä SE-ajat myös perjantaina ja lauantaina.

Ex-huippu-uimari Antti Kasvion tytär Louna Kasvio, 15, ui yhteensä viisi SM-kultaa ja yhden -hopean. Suomea neljissä paralympialaisissa edustanut Antti Latikka puolestaan päätti kilpauransa SM-kisoihin.