Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Milliondollarrhyme ravasi voittoon, Ranskan lähdöt tähtäimessä

Fredrik B Larssonin valmentama Milliondollarrhyme voitti suosikkina Rommen kultadivisioonan lauantaina. Ruunalla tähdätään seuraavaksi Ranskan kilpailuihin.

On Track Piraten meni keulaan ohi Katja Melkon valmentaman Mr Golden Quickin. Milligan’s School eteni rinnalle ja prässäsi, mutta Erik Adielsson oli päättänyt ajaa johtopaikalta. Milligan’s School ja Örjan Kihlström tekivät vielä toisen yrityksen, mutta Adielsson ei luovuttanut. Viimeisellä takasuoralla 13-vuotias On Track Piraten väsyi, ja Mr Golden Quick jäi sen taakse pussiin.

– Päätin testata ajaa johtopaikalla. Se oli minulta tyhmä päätös, Adielsson totesi.

Milligan’s School tuli keulassa maalisuoralle. Ulf Ohlsson oli tarjonnut Milliondollarrhymelle hyvän juoksun kärjen takana, ja se paineli varmaan voittoon ajalla 13,1a/2640m. Milligan’s School oli tosi urhea kakkonen.

– Milliondollarrhyme tuntui hyvältä koko matkan, ja tietysti meitä auttoi kärjen kilvanajo. Tästä on hyvä lähteä Ranskaan, Ohlsson sanoi. Milliondollarrhyme sijoittui keväällä Vermon Finlandia-ajossa neljänneksi.

Jimmy Jonssonin Tekno Jerven oli kylmäverilähdön suosikki. Se veti toisen radan jonoa, mutta laukkasi kierroksen juoksun jälkeen ja hylättiin. Jan-Olov Perssonin Bellfaks jäi vetämään toista rataa ja paineli siitä voittoon ajalla 23,4a/2180m. Bellfaks kilpaili lokakuussa Turun PM-kisassa, mutta laukkasi.