Orimattilalaisomistajan An-Dorra ehdolla vuoden hevoseksi yleisöäänestyksessä

Orimattilalaisen pitkän linjan ravimiehen Reino Palomäen hevonen An-Dorra on ehdolla palkittavaksi kahdessa kategoriassa Ravigaalassa. An-Dorra on ehdolla vuoden hevoseksi ja lisäksi An-Dorran suvereeni näytös Villinmiehen Tammakilvassa on ehdolla vuoden sykähdyttävimmäksi ravihetkeksi. 4-vuotias lämminveritamma tienasi tänä vuonna radoilta yli 260 000 euroa.

Sekä vuoden hevonen että vuoden sykähdyttävin ravihetki valitaan yleisöäänestyksellä. Palkinnot jaetaan Ravigaalassa Tampere-talossa 22. tammikuuta. Vuoden hevosta voi äänestää gaalailtaan asti, ravihetken äänestys päättyy 6. tammikuuta.

Muut ehdokkaat vuoden hevoseksi ovat H.V. Tuuri, Magical Princess, Parvelan Retu, Suven Sametti ja Tetrick Wania.

Muut ehdokkaat vuoden sykähdyttävimmäksi ravihetkeksi ovat Antti Ojanperän ja Evartin kuntoutuminen kuninkuuteen, ensimmäinen paraponilähtö Vermossa, Face Time Bourbon valloitti St Michelin, H.V. Tuurin huimat kaksinkamppailut Odd Heraklesia vastaan ja Tetrick Wanian Svensk Uppfödningslöpningin suurvoitto laukan jälkeen.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut