Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp korostaa rokotusten merkitystä: "Kyse on solidaarisuudesta, lojaaliudesta ja yhteenkuuluvuudesta"

Valioliigaseura Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp puhui jälleen keskiviikkona koronarokotusten puolesta. Katsojat tarvitsevat Valioliigassa keskiviikosta lähtien todistuksen rokotuksesta tai alle 48 tuntia vanhan tuloksen negatiivisesta koronatestistä.

– Kyse on solidaarisuudesta, lojaaliudesta ja yhteenkuuluvuudesta, Klopp korosti rokotusten merkitystä yhteiskunnalle.

Samalla Klopp ilmoitti, että koko Liverpoolin joukkue on saanut täyden rokotesuojan eli kaksi rokotusannosta.

Myös Britannia kamppailee viruksen uuden omikronmuunnoksen kanssa, ja tällä viikolla Valioliigassa on jouduttu siirtämään kaksi ottelua Tottenhamin ja Manchester Unitedin tartuntaryppäiden takia.

Myös Leicesterin, Norwichin ja Aston Villan joukkueissa on todettu tartuntoja.

– Olemme koko muun maailman tapaan huolissamme tilanteesta, mutta teemme voitavamme. Ja joukkueen rokotustilanne on hyvä, Klopp totesi Newcastle-ottelun tiedotustilaisuudessa.

– Kaikki joukkueen jäsenet ovat saaneet kaksi rokotusta ja kaikki ottavat myös tehosteen niin pian kuin mahdollista. Autamme rokottautumalla itseämme ja samalla lähimmäisiämme.

Klopp on sitoutunut rokotuksiin sataprosenttisesti alun alkaen.

– Ymmärrän asian niin, että tähän kysymykseen ei ole kahta vastausta. Vain yksi, Klopp selitti kantaansa rokotuksen puolesta.

– Olen myös täydellisesti kaikkien koronan leviämiseksi asetettujen rajoitusten puolella.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut