LaBan U17-tytöt jatkoivat voittoputkeaan

Lahti Basketballin alle 17-vuotiaat tytöt jatkavat voittokulkuaan SM-sarjassa. Sunnuntain pelissä LaBa voitti Helsingin NMKY:n lukemin 81–46.

LaBa aloitti ottelun terävästi ja voitti ensimmäisen erän 25–10, mutta HNMKY pääsi otteluun mukaan toisessa erässä ja voitti sen. Ottelu repesi LaBan hyväksi viimeisessä erässä luvuin 31–14.

Lahtelaisten päivän onnistuja oli Vilma Taitto, joka teki kovilla tehoilla 19 pistettä. Tehokkaita olivat myös Ida Andersin 16 pisteellä sekä Iiris Puska, jolle kirjattiin kahdeksan riistoa ja kuusi syöttöä.

– Aggressiivisella puolustuspelillä saimme hyvin riistoja, mistä pystyimme rankaisemaan. Kaiken kaikkiaan vahva esitys. Parannettavaa jäi erityisesti vapaaheitoissa ja kolmosissa, mutta onneksi ne eivät tänään ratkaisseet. Meillä oli hyvin tasainen peluutus, ja käytännössä ottelun ratkaisi lopussa parempi kuntomme, kehui valmentaja Tomi Niementö.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut