Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Bay hallitsi SM-keilailukierrosta kotiradallaan

Lahtelaisseura Bay hallitsi suvereenisti isännöimäänsä keilailun naisten SM-liigakierrosta viikonloppuna. Lauantaina Bay voitti seitsemästä ottelustaan kuusi ja sunnuntaina kaikki seitsemän otteluaan.

Vahva viikonloppu nosti Bayn koko SM-liigan kärkeen 339 pisteellään. Toisena on porilainen Giants 306 pisteellään ja kolmantena helsinkiläinen GB (272).

Bayn joukkueessa heittivät Vilma Salo, Roosa Pusa, Tiiamari Laukkanen, Jenni Heino ja tuore MM-mitalisti Eliisa Hiltunen

– Pelaamisemme oli sunnuntaina aika samanlaista kuin lauantainakin, mutta puolivälin ratahoidon jälkeen keilasimme hieman järkevämmin, ja niin tekivät muutkin joukkueet. Loppuun asti pelaaminen oli helpompaa kuin lauantaina. Pelasin itse lauantainakin hyvin, mutta silloin paikkoja meni jonkin verran ohi. Sunnuntaina paransin sillä osa-alueella, Pusa kertoi tiedotteessa.

– Meillä on todella hyvä yhteishenki ja autamme aina paljon toisiamme. Siinä on pitkälti toimivan pelimme salaisuus, hän jatkoi.