Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Etonnant ravasi ykköseksi, Face Time Bourbon hävisi

Richard Westerinkin valmentama Etonnant järjesti ison yllätyksen kirimällä Prix du Borbonnais -kisan voittoon Vincennesissä sunnuntaina. Face Time Bourbon sai tyytyä kakkossijaan Prix d’Amériquen toisessa karsintalähdössä.

Kärkipaikka vaihtui alkumatkalla tiuhaan. Frisbee d’Am, Zacon Gio ja Etonnant vuorottelivat johtopaikalle, ennen kuin Face Time Bourbon eteni kärkeen. Se kiersi alkumatkan pitkään kolmatta rataa.

Vauhti oli reipasta koko ajan. Eric Raffin kannusti Face Time Bourbonin irti muista loppusuoran alussa. Valjakko hankki jo selvän etumatkan. Mutta Vincennesin pitkällä maalisuoralla ehtii tapahtua. Anthony Barrier sai Etonnantin hurjaan vauhtiin, ja valjakko rynnisti ohi suursuosikin. Raffin teki kaikkensa Face Time Bourbonin kärryillä, mutta Etonnant painui ohi.

Norjalaistamma Rebella Matters kiri kolmanneksi ja varmisti myös paikan tammikuun viimeisenä sunnuntaina ajettavaan Prix d’Amériqueen. Etonnant juoksi hienon voittotuloksen 11,4/2850m, joka on uusi kilpailuennätys.

Face Time Bourbon hävisi edellisen kerran Ranskassa helmikuussa Prix de France -lähdössä, kun Délia du Pommereux kukisti supertähden. Sen tappion jälkeen ohjastaja Björn Goop vaihdettiin Eric Raffiniin.