Ble du Gers jatkoi voittotahdissa Åbyn raveissa

Frode Hamren valmentama 10-vuotias ranskalaisruuna Ble du Gers ravasi kuudennen peräkkäisen voiton Åbyn kultadivisioonassa Legolas Minne -kisassa lauantaina.

Björn Goop nosti Ble du Gersin kolmannella radalle reilu kierros ennen maalia. Vahva ranskalainen jyskytti eteenpäin ja painui johtopaikalle takasuoralla. Ble du Gers hallitsi ja voitti 200 000 kruunua ajalla 12,4a/2140m. Suomalaishevonen Martin De Bos sai tarkan juoksun porukan perällä. Se tuli asiallisesti pääjoukon mukana maaliin.

– Ble du Gers menee parhaiten, kun se saa juosta kärjen tuntumassa. Tänään olimme ensin takana ja jouduimme kiertämään pitkään kolmatta rataa. Ble du Gers on jo vanhempi herra, mutta tuntuu aina vaan pirteältä ja on oikea supertähti, Goop kehui.

Toto75-pelin avauskohteessa uskottiin suomalaisvoittoon. Alku näytti hyvältä, kun Björn Goop ajoi Kurri Jari Bokon keulaan sisäradalta. Kurri Jari Boko ei jaksanut pinnistää loppusuoralla ja oli kuudes maalissa. Takana seurannut Unico Broline kiri vapaata sisäkaistaa pitkin voittoon. Hanna Lähdekorven Quantum Roc eteni kakkoseksi.

Mika Forss marssi voittajaesittelyyn Klass I:ssä Magnus Dahlénin valmentamalla Beckmanilla. Forss käänsi hevosen sisimmälle ohituskaistalle. Beckman tuli tuulispäänä ja ehti hurjalla kirillä ykköseksi ajalla 12,9a/1640m.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut