Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tapparan Rönni iski liigauransa avausmaalit Kärppien verkkoon – ”Toinen oli Antonilta aika upea syöttö, ei tarvinnut hirveästi tehdä itse siinä mitään”

Kärpät ja Tappara järjestivät lauantaina miesten jääkiekkoliigassa maalijuhlat, jotka päättyivät tamperelaisten 6–4-vierasvoittoon.

Yhdelle pelaajalle juhlat olivat erityiset. Tapparan 17-vuotias hyökkääjä Topi Rönni iski liigauransa avausmaalin (0–2) ja heti perään toisenkin (0–3).

Pelin jälkeen Rönni sai ensimmäisenä pelaajana kiittää Ouluun saapunutta runsaslukuista ja äänekästä Tapparan fanijoukkoa.

– Ihan mahtavaa, että näin moni oli päässyt paikalle tänään, Rönni kiitteli.

Rönni sai maaleihinsa erinomaiset tarjoilut Kärppien Mikko Niemelältä ja Tapparan pörssikärki Anton Levtchiltä.

– Tietenkin hienoja hetkiä oli laittaa kiekot reppuun. Ekassa pääsin aika kivasti keskeltä sijoittelemaan yläkulmaan, ja toinen oli Antonilta aika upea syöttö. Ei tarvinnut hirveästi tehdä itse siinä mitään.

Luottopuolustaja Niemelän ilta oli synkkä. Hän sai ottaa täysin piikkiinsä kaksi Tapparan maalia, eikä miestä nähty kentällä pelin loppuvaiheessa.

Hausjärvellä syntynyt pitkänhuiskea Rönni on Luja-Lukon kasvatti. Hän avasi maalitilinsä myös Mestarien liigassa marraskuussa, mutta pääosin hän on pelannut tällä kaudella Tapparan U20-joukkueessa.