Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Uefa perui Tottenhamin ja Rennesin ottelun – koronan takia siirretylle Euroopa-liigan pelille ei löytynyt sopivaa päivämäärää

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on perunut Tottenhamin ja Rennesin välisen Eurooppa-liigan ottelun. Ottelu oli tarkoitus pelata torstaina, mutta sitä siirrettiin Tottenhamin joukkueen lukuisten koronatartuntojen takia eikä ottelulle lopulta löydetty sopivaa uutta pelipäivää.

Uefa ilmoitti lauantaina, ettei ottelua voida järjestää. Uefa käsittelee vielä tapausta ja päättää G-lohkon ottelun tuloksesta.

Tottenham ilmoitti alkuviikosta, että kahdeksan joukkueen pelaajaa ja viisi henkilökunnan muuta jäsentä oli antanut positiivisen tuloksen koronatestissä. Myös joukkueen sunnuntain valioliigapeli Brightonia vastaan on peruttu.

Perjantaina Valioliiga päätti kiristää koronamääräyksiään. Ensi keskiviikosta eteenpäin yleisöltä vaaditaan otteluissa rokotustodistus tai negatiivinen testitulos.