Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Savo Volley piti kärkipaikkansa lentopallon miesten Mestaruusliigassa

Lentopallon miesten Mestaruusliigan kärkijoukkue Savo Volley otti keskiviikkona kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun joukkue kukisti Vantaan Ducksin vieraissa 3–1.

Yleispelaajat Andrus Raadik 23 pisteellä ja Mikko Räsänen 17 pisteellä näyttivät valmentaja Timo Tolvaselle ja vielä penkillä olleelle Michael Michelaulle, etteivät he aio luopua aloituspaikoistaan suosiolla.

– Hyvä pointti tuo. Molemmat pelasivat erinomaisen ottelun. Kaksi erää vähän katseltiin, mitä tapahtuu. Michelau saa myöhemmin tilaisuutensa, Tolvanen sanoi.

Hakkuri Aleksander Rastamo oli 17 pisteellä Ducksin tehokkain. Tappio oli Ducksille yhdeksäs kymmenessä viime ottelussa.

Tiikerit katkaisi Loimun putken

Kokkolan Tiikerit voitti vieraissa Raision Loimun 3–0 ja näin Loimun viiden ottelun pituinen voittoputki katkesi. Hakkuri Oskari Keskinen oli 16 pisteellä vieraiden tehokkain. Kokenut keskipelaaja Antti Leppälä teki 10 pistettä.

– Vastaanottomme kesti hyvin Loimun kovan syötön. Lisäksi meillä oli hyvä puolustuspeli koko ajan, se on teemana myös, sanoi Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä.

Iranilainen hakkuri Ali Fazli teki Loimulle 22 pistettä. Loimun uusi vahvistus libero Kyle Dagostino pelasi ensimmäisen ottelunsa.

– Amerikkalainen on varmasti Loimulle hyvä vahvistus. Emme tänään syöttäneet hänelle juuri lainkaan, Keskisipilä jatkoi.

Hurmos piti Ettan kurissa

Hurmos kukisti pahoja pelaajamenetyksiä kokeneen Oulun Ettan vieraissa 3–0. Avaukseen ensimmäistä kertaa päässyt hakkuri Ville Louhela oli vieraiden tehokkain 19 pisteellä. Kolmannen täyden ottelunsa pelannut Markuss Cielavs teki 17 pistettä.

– Meillä on kaksi hyvää hakkuria ja nyt oli Villen mahdollisuus. Hän oli hyvä. Tulee olemaan keväällä vahvuus, kun on tällainen kaksikko. Myös yleispelaajissa on mistä valita, sanoi Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo.

Ettan alkukauden tehokkain pistemies Michael Michelau teki alkuviikosta sopimuksen Savo Volleyn kanssa. Hurmosta vastaan tehokkain oli 12 pistettä koonnut Janne Marttila.

Hurmoksen hyökkäysten onnistumisprosentti oli 52, kun Ettan vastaava luku oli 33.

– Avauserä oli meiltä hyvä, saimme Ettan aseet pois. Kahdessa muussa lähdimme mukaan heidän tapaansa pelata, Alatalo myönsi.