Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Sopimuksen solminut Juuso Pulli johti Ilveksen puolustajien esiinmarssia Oulussa – "Ulkomaille ei ollut halukkuutta lähteä, koska esikoinen syntyi syyskuun puolessa välissä"

Hyökkääjä Matias Mäntykivi oli miesten jääkiekkoliigassa Ilveksen jatkoaikaratkaisija 4–3-vierasvoitossa Kärpistä, mutta sitä ennen pääosiin nousivat tamperelaisseuran puolustajat.

Tiistaina Juuso Pulli solmi loppukauden sopimuksen Ilvekseen, ja päivää myöhemmin hän iski joukkueelleen 2–1-johtomaalin.

– Voi sanoa, että se maali oli kiitos sopimuksesta. Tuomas Salmela antoi pakki-pakkisyötön, mutta onneksi ei tullut ihan kohdilleen, niin en päässyt vetämään suoraan syötöstä. Veto otti Aten (Ohtamaa) mailasta hyvän pompun, ei varmaan muuten olisi mennyt, Pulli kertasi kauden avausmaaliaan.

Vieraiden 3–2-osuman lämäsi verkkoon puolustaja Jarkko Parikka, joka pelasi 300. liigapelinsä.

Aiemmin päivällä otsikoihin nousi Ilveksen luottopuolustaja Leo Lööf, joka valittiin Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-kisajoukkueeseen.

Kolme kautta ulkomailla kiekkoillut Pulli aloitti kautensa Mestiksen IPK:ssa.

– Sain Iisalmessa pelejä alle. Ulkomaille ei ollut nyt halukkuutta lähteä, koska esikoinen syntyi syyskuun puolessa välissä, 30-vuotias Pulli kertoi.