Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Korisliigamestari Vilpas kukisti kärkijoukkue Karhu Basketin – "Tämä oli isolta osalta puolustuksen voitto"

Miesten Korisliigan kärkijoukkue Kauhajoen Karhu Basket kärsi kauden toisen tappionsa, kun sen viime kevään finaalivastustaja ja hallitseva mestari Salon Vilpas otti kotivoiton 76–65.

Sarjataulukossa vasta kahdeksantena ollut Vilpas hallitsi peliä ja karkasi viimeisen neljänneksen puolivälissä ratkaisevasti 17 pisteen johtoon.

– Tämä oli isolta osalta puolustuksen voitto, sillä hyökkäyspelimme ei ollut upeata. Osoitimme että mekin pystymme puolustamaan, mutta tärkeintä tänään oli voitto, summasi Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Bryan Griffin heitti Vilppaalle 21 pistettä ja Karhu Basketin kahdeksikosta Lee Skinner 20.

Bisons ahdisteli Seagullsia

Helsinki Seagulls nousi sarjakärkeen tasapisteisiin Karhu Basketin kanssa, kun se haki Loimaalta jatkoaikavoiton 82–76 Bisonsista.

Nousija Bisons ei johtanut peliä kertaakaan, mutta se tavoitti Seagullsin 16 pisteen johdon ja venytti neljännen jakson viimeisen minuutin tasoituksellaan ratkaisun jatkoajalle.

Kenneth Manigault teki Seagullsille 20 pistettä ja Zach Thomas Bisonsille 23.

Kouvot jatkoi kotivoittoja

Kolmantena oleva Kouvot jatkoi koko kauden jatkuneita kotivoittojaan, kun se kukisti Joensuun Katajan 105–94.

Kotivoitto pohjustettiin toisella neljänneksellä, jonka Kouvot voitti 31–12. Se johti parhaimmillaan 23 pisteellä, jonka Kataja kavensi lopussa kymmenen pisteen tuntumaan.

Deshon Taylor teki Kouvoille 29 pistettä ja Jamar Wilson Katajalle 26.

Korihait taipui kotonaan

KTP-Basket haki viimeisenä olevasta Uudenkaupungin Korihaista vierasvoiton 99–77. Kotkalaiset hallitsivat peliä, mutta Korihait roikkui vielä kolmannen jakson alkupuolella tasatilanteessa.

Remu Raitanen pussitti voittajille 22 pistettä. Mitchell Smith keräsi Korihaille komeat 35 pistettä.