Zack Bryant on Lahti Basketballin uusi vahvistus

LaBan värväämä Bryant pelasi alkukauden Saksassa.

ESS

Lahti Basketballin joukkue täydentyy amerikkalaispelaaja Zack Bryantilla. Bryantin sopimus kattaa loppukauden, mutta sisältää kahden viikon koeajan.

Bryant on 188-senttinen ja 24-vuotias, ja hän pystyy pelaamaan niin ykkös- kuin kakkospaikkaa. Alkukauden hän on edustanut Saksan Bundesliigan BG Göttingeniä. Kyseessä on Bryantille uran ensimmäinen ammattilaiskausi. Viime vuonna hän kirjautti Yhdysvaltain yliopistosarjassa Georgia Southernin riveissä ottelukeskiarvot 13,6 pistettä, 2,6 levypalloa ja 2,6 syöttöä.

LaBa-luotsi Pieti Poikola kertoo, että hankinnassa painoivat Saksasta saadut suositukset. Poikolan mukaan ryhmään haluttiin löytää positiivinen persoona, joka pystyy kommunikoimaan joukkueen puolustuksessa.

– Zack on kiehtova pelaaja ja vahvistaa meidän identiteettiämme. Hän on erinomainen puolustaja, loistava avoimella kentällä ja pystyy monipuolisesti luomaan oman heittonsa. Hänellä on hyvä kaukoheitto ja puolimatkan hyppyheitto, mutta ennen kaikkea hän on taitava hyökkäämään kohti koria. Hän pelaa korkealla raudan päällä, mikä lisää uuden ulottuvuuden peliimme, Poikola analysoi tiedotteessa.

Bryant saapuu Lahteen keskiviikkona. Hän pelaa jo perjantaina vierasottelussa Lapualla, jos pelilupa-asiat saadaan kuntoon ajoissa.

"Ei mitään ilmoitusta tai varoitusta etukäteen" – LaBan toiminnanjohtaja ihmeissään Gilderin pikaisesta lähdöstä

LaBalle ilmeni tarve uudelle vahvistukselle, kun Admon Gilder käytti sopimuksessaan olleen ulosostopykälän ja jätti seuran yllättäen viime viikolla.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut