Loukkaantumissuma riivaa Pelicansia – puolustuksen vakiomiehistöstä yli puolet sivussa

Pelicansin sairalistalla on viikon alkaessa kahdeksan pelaajaa, ja yksi kärsii pelikieltoa.

Alkukaudesta pakkiparina pelanneet Mikko Kousa ja Mikko Kokkonen ovat kummatkin tällä hetkellä sairaslistalla. Mirja Hussain
Mikael Hoikkala

Mikael Hoikkala

Pelicansille on joukkueen terveystilanteen puolesta tiedossa hikinen viikko Liigassa. Pelicans kertoo nettisivuillaan, että sairaslistalla on tällä hetkellä kahdeksan edustusmiehistön pelaajaa.

Kovilla on etenkin puolustus, josta sivussa ovat Joonas Jalvanti, Mikko Kousa, Mikko Kokkonen ja Alex Lindroos. Kousan tilannetta arvioidaan päivittäin, ja Kokkosen toipumisennuste on 1–2 viikkoa. Jalvanti on edelleen sivussa ilman määriteltyä paluuaikataulua, ja Lindroosin lauantain ottelussa saama vamma edellyttää jatkotutkimuksia.

Pelicans ottaa koronapassin käyttöön – lauantain pelissä "pitäisi olla mökki täynnä", kuuntele podcast

Lisäksi puolustajista Aleksi Laakso kärsii pelikieltoa vielä kolme ottelua.

Hyökkäyksestä sairaslistaa miehittävät Miika Roine, Juuso Jämsen, Leevi Tukiainen ja Aatu Jämsen. Jämsenin paluu on odotettavissa 1–2 viikon sisällä, muu kolmikko kantaa merkintää "day-to-day" eli päivä kerrallaan.

Pelicans kohtaa tällä viikolla KooKoon kahdesti, ensin perjantaina Kouvolassa ja sitten lauantaina Lahdessa. Pelicans on voittanut viisi viime otteluaan ilman pistemenetyksiä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut