Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tero Seppälä onnistui Östersundin pikamatkalla mainiosti ja oli sijalla 16

Tero Seppälä avasi kautensa ampumahiihdon maailmancupissa vahvasti sijoittumalla Ruotsin Östersundin pikamatkalla 16:nneksi. Kymmenen kilometrin pikamatkalla ykköseksi ylsi isäntämaan Sebastian Samuelsson, jolle Seppälä hävisi 1.12,2 minuuttia.

Toiseksi kiiruhti Norjan Vetle Sjåstad Christiansen ja kolmanneksi Norjan Johannes Thingnes Bö. Kärkikolmikko ampui puhtaasti.

Seppälä ampui makuulta puhtaasti, mutta pystypaikalta tuli yksi ohilaukaus. Maailmancupin kilpailu oli Seppälälle kauden ensimmäinen, sillä hän jätti lauantain normaalimatkan väliin pienen flunssan takia.

Kauden avaus oli Seppälältä mainio, sillä hän ylsi viime kaudella maailmancupin henkilökohtaisilla matkoilla parhaimmillaan 16:nneksi. Seppälän paras sijoitus maailmancupissa on seitsemäs.

Olli Hiidensalo oli Östersundin pikamatkalla 53:s. Kaksi sakkoa ampunut Hiidensalo jäi kärjestä 2.08,4. Yhden ohilaukauksen rasittama Tuomas Harjula jäi Hiidensalosta yhden sijan ja kärjelle 2.13,6. Kaksi sakkoa ampunut Heikki Laitinen oli sijalla 89 hävittyään voittajalle yli kolme minuuttia.

Suomalaisnaiset jäivät kauas kärjestä

Naisten 7,5 kilometrin pikamatkalla Mari Eder sijoittui parhaana suomalaisena 32:nneksi. Eder ampui ensimmäisestä makuuammunnasta kaksi sakkoa.

Kilpailun voitti puhtaasti ampunut Ruotsin Hanna Öberg ennen Ranskan Anais Chevalier-Bouchet'ta ja Norjan Marte Olsbu Röiselandia. Eder jäi kärjestä 1.34,5 minuuttia.

Muista suomalaisista Suvi Minkkinen ampui kaksi sakkoa ja oli 81:s. Nastassia Kinnunen oli kolmella sakolla sijalla 84 ja Erika Jänkä kahdella sakolla sadas. Minkkinen hävisi voittajalle 2.36,2, Kinnunen 2.42,5 ja Jänkä 3.26,5 minuuttia.