Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Karri Kiven paluupeli lässähti, Santtu Kinnunen tehoili Ässät nurin

Karri Kiven päävalmentajakausi Ässissä ei alkanut suunnitelmien mukaan. Erän verran porilaiset jaksoivat Tapparan kyydissä, mutta lopulta vierailijat nappasivat 5–0 (0–0, 2–0, 3–0) -voiton.

Ässille tarina oli tältä kaudelta ennestään tuttu. Ote pelistä lipsui käsistä, alivoima ei toiminut ja maalinteko sakkasi. Tappara oli lopulta kaikessa parempi. Totuttuun tyyliin yleisö alkoi poistua hallin ovista jo reilusti ennen päätössummeria.

– Kovat odotukset oli kaikilla, mutta tulos ei ollut lähellekään sitä, mitä ajateltiin. Avauserässä oli paljon hyvää, mutta jäähyjen määrä on ensimmäinen asia, mistä täytyy luopua. Kaikki on muuttunut vajaassa yhdeksässä vuodessa, ja tämä oli kuin olisin tullut uuteen paikkaan, Kivi kertasi.

Santtu Kinnunen avasi kauden maalitilinsä heti kahdella osumalla, ja niiden lisäksi kertyi myös kaksi syöttöpistettä.

– Viimeksi D-junnuissa varmaan olen tehnyt kaksi maalia. Nöyränä varmaan pitäisi sanoa jotain, mutta lämärisyötössä näin kyllä, että Kristian Tanus on vapaana maalin kulmalla, Kinnunen totesi.