Pelicansissa muutoksia: lauantain vastustaja vaihtuu, Alex Lindroos palaa lainapestiltä takaisin

Pelicansin piti kohdata lauantaina Lahdessa Lukko, mutta raumalaisryhmän koronakaranteenin vuoksi otteluohjelmaa on muutettu.

Alex Lindroos palasi pikavauhdilla Hämeenlinnasta takaisin Lahteen. Toni Degerlund
Mikael Hoikkala

Mikael Hoikkala

Torstai toi uutisia muutoksista Pelicansin leirissä. Lauantaina Pelicansin oli määrä isännöidä Lahdessa Lukkoa, mutta Lukon koronatartuntojen ja -karanteenin vuoksi ottelu on siirretty. Pelicans–Lukko-ottelun uusi pelipäivä on 18. tammikuuta.

Vapaapäivää Pelicansille ei kuitenkaan tule, vaan joukkue kohtaa Lukon sijaan SaiPan. Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 18.30. Ketjureaktiona myös helmikuulle (2.2.) aiottu Pelicans–Ässät-ottelu siirtyy, ja uusi pelipäivä on jo 15. joulukuuta.

Pelicans tiedotti myös, että puolustaja Alex Lindroos palaa lainapestiltä HPK:sta ennenaikaisesti takaisin. Lindroos siirtyi HPK:hon viime viikolla ja hänellä oli tarkoitus pelata siellä joulukuun puoliväliin asti, mutta Pelicans kutsui hänet takaisin jo nyt. Hän on joukkueen käytettävissä jo perjantain SaiPa-vieraspelissä. Pelicansin puolustuksesta ovat viime otteluissa puuttuneet kokeneet Mikko Kousa ja Joonas Jalvanti.

Latvala ja Lydman ansaitsevat paikat Lahti-kiekon kunniagalleriaan – Liiga-seurojen ulkomaalaisvahvistuksen joukosta löytyy monentasoista menijää

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut