Hockey Time -podcast: Latvala ja Lydman ansaitsevat paikat Lahti-kiekon kunniagalleriaan – Liiga-seurojen ulkomaalaisvahvistuksen joukosta löytyy monentasoista menijää

Marraskuun viimeisessä Hokipodissa tartutaan Hall of Fame -valintoihin ja Liigan vierastyöläisiin. Pelaajahaastattelussa Pelicansin tshekkikolossi Jiri Smejkal.

Valtaosa Hokipodin marraskuun kuuntelijakisan vastaajista aateloisi puolustajalegenda Jan Latvalan Lahti-kiekon kunniagalleriaan. Liigan kaikkien aikojen otteluennätyksen haltija päätti aktiiviuransa Pelicans-paidassa kauteen 2015-16. Vesa Tapiola

ESS

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Lahti-kiekon Hall of Fame. Hokipodin marraskuun kuuntelijakisan voittajan julkistus. (02:27)

–  Jan Latvala ansaitsee aateloinnin. Myös Toni Lydman kuuluu kunniagalleriaan. (05:51)

– Porissa Ari-Pekka Selin vaihtui Karri Kiveen ja Jyväskylässä Jukka Varmanen Juha Juujärveen. (11:35)

– Liiga-joukkueiden kokoonpanoissa löytyy liki 100 ulkomaalaisvahvistusta. Sportin ulkkariseitsikosta ei ollut keskiviikkona vastusta Pelicansin tshekkikaksikolle. Lappeenrannassa haikaillaan Vladimir Machuldan, Dale McTavishin ja Frank Banhamin kaltaisten virtuoosien perään. Hutihankintoja löytyy monista muistakin pitäjistä. Laatuvonkaleita on mahdollisuus saada rahalla ja/tai täsmällisellä taustatyöllä. (13:40)

– Haastattelussa täksi kaudeksi Tapparasta Pelicansiin siirtynyt tshekkihyökkääjä Jiri Smejkal. (21:57)

– Isokokoinen maaliruisku ja monipuolisesti pätevä Smejkal on katsojan kannalta jopa viihdyttävämpi pelaaja kuin ketjukaveri Lukas Jasek. (29:51)

– Pelicans on liitänyt maaottelutauon jälkeen voitosta voittoon. Maalivahti Jasper Patrikainen ja lahtelaisten neloshyökkäystroikka ansaitsevat ekstrasuitsutuksen. Viikonlopun lukujärjestys, poissaolot ja Aleks Haatasen pelikielto. (33:03)

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

"Maalivahdille kuuluu kyllä iso kiitos" – Pelicans jätti Sportin Vaasassa nollille

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut